torstai 14. heinäkuuta 2011

Kaikkee kivaa

Jee, sain kuvat tikulle~ Jouduin käyttämään veljen konetta ja olihan toi vähän hidasta, ku onhan noita jo tänä vuonna kertynyt jo. :3 Tarvisin semmosen iiiiison tikun, jolle mahtuis kaikki mun valokuvat. Tohonkaan ei jääny paljoo tilaa ja noi kaikki muut tikut on ihan täynnä.

Omnom, syön taas pian kakkua, jota jäi jäljelle mun rippijuhlista. ♥ Sitten pitäis laittaa kylässä olevalle äidin kaverille nukkumapaikka valmiiksi ja lähteä vaeltamaan koiran kanssa ulkoilmaan. :> Pakatakkin varmaan kannattais jo, että on varmasti kaikki kivasti mukana... Ja pitäis pestä vähän pyykkiäki, tahon ton uuden paidan mukaan.

Huomenna mulle on siis kampaaja ja lauantaina sitten lähden kaverin rippijuhliin ja muutenkin sen luo hengaamaan viikoks. :> ♥ Pitäis kattoo noita juna-aikatauluja, ku mun pitää vaihtaa junaa enkä tiedä kun ton yhen junan aikataulun ulkoa. :D No, se onkin helppo, kun kulkee tunnin välein...

Mutta joo, huomenna ehkä postaan pikapostauksen uusista hiuksista, ja sitten vietän vähän hiljaiseloa. Hasta la vista, babes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti